Models; Workshop poseren voor de camera:


Ben je beginnend model, acteur of figurant of ben je al ervaren maar zou je graag op een ontspannen manier willen oefenen? Dan is deze workshop iets voor jou! 
Tevens ben je van harte welkom als je een update van je portfolio nodig hebt of als je gewoon eens wilt voelen hoe het is om te poseren in een studio!


Door mijn eigen ervaringen als model en als modefotografe kan ik je goed begeleiden tijdens een fotosessie en leer ik je tijdens de workshop enkele tips en trics uit het vak.
Als je kiest voor visagie erbij dan geeft de visagiste je persoonlijk advies over het aanbrengen van de make up terwijl ze je opmaakt. 
Na de visagie ga je met de fotografe werken aan je poseren voor de camera. Je krijgt tips voor een betere houding en krijgt wat meer zelfvertrouwen voor de camera. We fotograferen in de studio in het World Fashion Centre en bij droog weer ook buiten. 

Omdat dit een oefen moment is, is dit je kans om mij alles te vragen en aan te geven wat je graag wilt oefenen. De workshop duurt incl visagie 2 uur en is een op een dus alle aandacht voor jou alleen!


Waar: Amsterdam World Fashion Centre
Toren 1, etage 12, ruimte 8

Prijs: 225,- euro. 
Visagie 50,- euro
 

  

 

Voor fotografen:

Cursus model fotografie


Tijdens deze workshop modelfotografie richten we ons op het omgaan met het model, de poses, het gevoel, de stijl en compositie. Dit is geen workshop waarin we de technische belichting bespreken! 
Na een korte introductie gaan we direct aan de slag op lokatie in de stad of in de studio. Je oefent met een ervaren model. Eerst fotografeer je met mijn richtlijnen daarna ga je zelfstandig aan de slag. Na afloop bespreken we het resultaat aan de hand van je eigen foto's. 


Graag tot ziens!

Mireille

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee