Stuur e-mail mail_outline Portfolio fotografie en workshops poseren voor de camera 

Portfolio fotografie en workshops poseren voor de camera

Portfolio shoot va 95,- euro

De portfolio fotosessie vind plaats in mijn studio in het Amsterdam World Fashion Centre of op een nader te bepalen locatie. Alles gaat in overleg. Heb je speciale wensen geef het gerust aan!


Volledige shoot: 175,- euro op locatie en 225,- in de studio, 50,- euro visagie. Duur is ongeveer 2,5 uur. incl 3 kleding wissels, 10 bewerkte digitale hoge resolutie portfolio foto's.

Halve shoot op locatie: 95,- euro,  visagie 50,- euro. Duur ongeveer 1,5 uur incl 2 kleding wissels en 7 bewerkte digitale hoge resolutie portfolio foto's.


Profielfoto's voor online dating of zakelijke profiel foto's: 50,- half uur op locatie in Amsterdam incl 5 digitale foto's.Poseren voor de camera
workshopBen je beginnend model of ben je al model maar zou je graag op een ontspannen manier willen oefenen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou!

De workshop is een op een!!!
Je krijgt persoonlijk advies en uitleg van de visagiste welke make up je het beste kan gebruiken en hoe je dat op kan brengen. 
Daarna ga je met de fotografe werken aan je poseren voor de camera. Je krijgt tips voor een betere houding en krijgt wat meer zelfvertrouwen voor de camera. we fotograferen in de studio en bij droog weer evt ook buiten. De digitale beelden zijn geschikt voor je portfolio.

Prijs: 225,- euro. visagie: 50,- euro

-Visagie
-fotografie
-10 geselecteerde en bewerkte digitale hoge resolutie portfolio foto's
-dowloads bijbestellen mogelijk
-begeleiding bij inschrijviing bij een bureau en advies.
Webwinkel / lookbook fotografie

Omdat mensen veelal visueel zijn ingesteld is de fotografie een van de belangrijkste onderdelen van uw goedlopende webwinkel. Een goede foto wekt sneller de interesse van potentiele klanten.
Colourfullphoto werkt professioneel en snel. 100% witte of grijze achtergrond. Voor fotografie in de studio vragen wij geen opstartkosten! Dat scheelt weer! 
Mode reportages vinden plaats in mijn studio in het World Fashion Centre Amsterdam of op lokatie. De gehele reportage gaat in overleg en naar uw wensen. Wij kunnen van hulp zijn bij het vinden van een geschikt model en hebben een bestand van verschillende Make Up Artists.

Ik werk met een uur tarief. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van oa soort publikatie, hoeveelheid afdrukken, formaat, rechtenvrij ect.
Ik maak graag een passende offerte voor u vanaf 85,- ex btw per uur.
Catwalk fotografie

Alle catwalk beelden zijn op verzoek beschikbaar voor publicatie in magazine en op mode blogs.
Het is ook mogelijk om exclusief voor u een catwalk reportage te maken.
Huisfotografie catwalk va 225 euro. incl nabewerking.
Nabestellingen lage resolutie zonder logo 10,-
Nabestellingen hoge resolutie zonder logo 45,-

Op deze website een fotocollectie van oa:
Graag fotografeer ik voor u een mooie reportage!


Note:

-Bij afzeggingen binnen 24 uur zal Colourfullphoto het volledige factuurbedrag in rekening brengen. 
-Colourfullphoto fotografeerd volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie.
Bij iedere gepubliceerde foto is naamsvermelding van de fotografe©Mireille Martis verplicht tenzij dit aantoonbaar niet mogelijk of niet gebruikelijk is.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee