Stuur e-mail mail_outline De fotografe 

De fotografe

Mireille Martis

Welkom op de website van Colourfullphoto.

Mijn naam is Mireille Martis ik ben freelance mode en lifestyle fotografe.
In het altijd bruisende Amsterdam werk ik aan modelportfolio's, workshops, lookbooks en modereportages op verschillende lokaties in de stad of in mijn fotostudio in het World Fashion Centre. Ik heb zelf 10 jaar ervaring in het werken als model en mannequin. Met deze ervaring is het prettig samen werken met de modellen voor mijn camera.  

Workshop fotografie

Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 uur in de Jordaan, het Vondelpark of Amsterdamse bos leer je te ontdekken waar je normaal aan voorbij loopt. Door mindfull te wandelen leer je te 'zien'. En als je dan iets moois ziet wat je wilt fotograferen, hoe krijg je het dan zo op de foto dat je er jezelf en andere mensen mee kan boeien? We werken aan compositie, standpunt en kleurgebruik. Fotograferen kan met iedere digitale camera van smartphone tot spiegelreflex. We gaan niet in op technische kennis. Extra nabespreking per email. Kosten zijn 75,- pp maximaal 4 personen. Leuk om met een groepje te boeken maar kan ook allen. Data en tijden in overleg.


Voor uw mode én reisreportage stap ik zo in het vliegtuig!
Met 13 jaar ervaring als intercontinentaal stewardess bij KLM ben ik een doorgewinterde reizigster.
Tijdens mijn part time baan als stewardess is het fotograferen van reisreportages een professie geworden.
Mijn reisfoto's zijn gebundeld in het kleurrijke fotoboek : 24/7 A Colourful planet.
De foto's zijn geexposeerd op oa Schiphol in het Bemanningencentrum en hangen ingelijst aan de muur in verschillende kantoren op Schiphol. Ik fotografeer in opdracht en lever stockbestanden voor publicaties in vakbladen binnen de luchtvaart.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden! Ik denk graag met u mee.


telefoon:   06-43090633
Studio in het World Fashion Centre, Amsterdam

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen. 

KvK Amsterdam: 34 29 54 38


Voor alle foto's op deze website geldt:
©copyright Mireille Martis.
Het is op geen enkele wijze toegestaan om de foto's van deze website te kopieëren voor eigen gebruik of commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.Note:
Colourfullphoto fotografeerd volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie.
Bij iedere gepubliceerde foto is naamsvermelding van de fotografe 'Mireille Martis' verplicht tenzij dit aantoonbaar niet mogelijk of niet gebruikelijk is.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee