Wat fijn dat je op mijn website kijkt! Dank je wel voor de interesse in Colourfullphoto.

Mijn naam is Mireille ik ben freelance fotografe. Samen met mijn dochter, twee poezen en een konijn woon ik met veel plezier in hartje Amsterdam.

Vele jaren vloog ik de wereld rond als stewardess en werkte ik als reisfotografe bij KLM. Na 12 jaar besloot ik met beide benen op de grond te blijven. In 2008 begon ik als freelance modefotograaf. Ik maakte reportages in Parijs, New York, Amsterdam en zelfs in Hong Kong. Modereportages, tientallen Fashion Weeks, webshop fotografie, couture shows voor Nederlandse en buitenlandse ontwerpers en publicaties in verschillende magazines. Na 10 jaar glitter en glamour ging ik verdieping en echt persoonlijk contact missen in mijn werk. 

Door mijn eigen ervaring als model, het moederschap en levensgebeurtenissen ontstond er twee jaar geleden een natuurlijke verschuiving in mijn fotografie. Ik ben jonge modellen gaan coachen. Van daaruit kwam er steeds meer de vraag naar ‘Feel good’ fotosessies en het maken van profiel foto's. Een fotosessie als middel om je mooi en gezien te voelen, meer in je kracht komen. Ik vind het heel fijn om te zien dat vrouwen zich zichtbaar gaan ontspannen voor mijn camera, gaan stralen en zich mooi en zelfverzekerd voelen. Persoonlijk contact en persoonlijke interesse. Dit is waar ik energie van krijg! Inmiddels volg ik een opleiding tot intuïtief holistisch coach en geef ik begeleide fotosessies aan vrouwen.