Wat fijn dat je op mijn website kijkt! Dank je wel voor de interesse in Colourfullphoto.

Mijn naam is Mireille ik ben freelance fotografe. Samen met mijn dochter, twee poezen en een konijn woon ik met veel plezier in hartje Amsterdam.

Persoonlijk contact, de mens achter het model. Door mijn eigen ervaring als model voor de camera, het moederschap en levensgebeurtenissen ontstond er twee jaar geleden een natuurlijke verschuiving in mijn fotografie. Ik ben jonge modellen gaan coachen. Van daaruit kwam er steeds meer de vraag naar ‘Feel good’ fotosessies en het maken van profiel foto's. Een fotosessie als middel om je mooi en gezien te voelen. Ik vind het heel fijn om te zien dat vrouwen zich zichtbaar gaan ontspannen voor mijn camera, gaan stralen en zich mooi en zelfverzekerd voelen. Persoonlijk contact en persoonlijke interesse. Dit is waar ik energie van krijg! 

Waar ik ook energie van krijg is het zijn in de natuur. Heel mindfull, rustgevend. Tijdens de workshop Bewustzijn is Bewust ZIEN gaan we op zoek naar de mooie details waar we normaal zo snel aan voorbij lopen. Een waterdruppel op een blad, een mooie schaduw, spiegelingen, kleur. Fotografie als middel niet als doel. Lekker met je mobile telefoon maar een spiegelreflex mag ook. Echt leren kijken en ZIEN. 

Hoe mijn huidige visie op mijn werk begon: Vele jaren vloog ik de wereld rond als stewardess en werkte ik als reisfotografe bij KLM. Na 12 jaar besloot ik met beide benen op de grond te blijven. In 2008 begon ik als freelance modefotograaf. Ik maakte reportages in Parijs, New York, Amsterdam en zelfs in Hong Kong. Modereportages, tientallen Fashion Weeks, webshop fotografie, couture shows voor Nederlandse en buitenlandse ontwerpers en publicaties in verschillende magazines. Na 10 jaar glitter en glamour ging ik verdieping en echt persoonlijk contact missen in mijn werk. Ik geniet van achter mijn camera enorm van de shows, professionele modellen, muziek en prachtige kleding. Maar Beauty gaat veel verder dan de buitenkant!