Wil jij je inschrijven bij een modellenbureau of casting agency, dan help ik je graag bij het opbouwen van een professioneel portfolio.

Professionele en duidelijke foto's zijn essentieel voor meer kans op leuke opdrachten! Omdat ik zelf al ruim 20 jaar als commercieel model werk, weet ik precies hoe het voelt aan de andere kant van de camera. Met mijn eigen ervaring als model/ semi actrice kan ik jou waar nodig begeleiden bij het poseren en tips geven over het inschrijven bij modellenbureau's en casting agency's. Beginnende modellen zijn bij mij daarom ook aan het goede adres en voor wat meer coaching nemen we ruim de tijd.

We fotograferen in mijn lichte studio in Amsterdam Oud West en/of op een locatie die bij jou als model past. Met of zonder visagist alles kan. Ik vind het belangrijk dat je je comfortabel voelt. Daarom nemen we de tijd voor de kennismaking en het kiezen van de kleding. Modellen onder de 18 jaar zijn welkom met hun ouders. 

Voor beginnende modellen, fashion modellen, specials, in-between modellen, plus-size, casting, acteurs van alle leeftijden. 

Kosten: 255,- voor 10 bewerkte foto's naar keuze

Wat krijg je:

-professionele portfolio shoot

-tips en trics bij het poseren

-informatie over modellenwerk en inschrijven agency's

-persoonlijke aandacht

-eerlijke feedback

-fotosessie van ruim 1,5 uur

-visagiste bij te boeken