Veel vrouwen zeggen dat ze nooit leuk op de foto staan...vind jij dat ook? Dan gaan we daar samen verandering in brengen!

Ben jij toe aan goede zakelijke portretfoto's of een feel good cadeau voor jezelf? Wacht niet langer en boek je shoot! 

Jouw foto is regelmatig het eerste wat anderen van je zien in deze digitale tijden. Een goede profiel foto is essentieel op Linkedin, datingsite, instagram, Facebook, Zoom, jouw website, persoonlijk doel, sollicitatie, branding, noem het maar op. Een fotosessie bij Colourfullphoto is dan ook een goed idee!

Geloof me, je gaat je mooi, zelfbewust en krachtiger te voelen tijdens onze fotosessie! Zeker als je het verwen moment compleet maakt met visagie en/of kapper. Ik weet dat het soms ongemakkelijk kan voelen om voor de camera te staan, daarom ik help je waar nodig bij het natuurlijk poseren. Ik vind het fijn om te zien wanneer jij je zichtbaar gaat ontspannen voor mijn camera en gaat stralen.  Waarschijnlijk voel jij je al een power vrouw als je dit gedurfd hebt en na de fotosessie zal je met andere ogen naar jezelf kunnen gaan kijken waardoor je met trots je nieuwe portretfoto's kunt gebruiken.

 Deze fotosessie is ook erg leuk om samen met een vriendin of bv met je moeder of dochter samen te doen. Dan voel je je meteen wat meer ontspannen. We fotograferen in overleg binnen in de studio of buiten in het Rembrandpark, Vondelpark of de Jordaan. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Kosten: 255,- voor 10 bewerkte foto's naar keuze

Wat krijg je:

-mogelijkheid tot bijbestellen

-persoonlijke aandacht

-begeleiding bij het poseren

-fotosessie van ongeveer 1,5 uur

-visagiste bij te boeken