Mindfulness en Fotografie. Een mooie combinatie!

Ben jij  ook zo toe aan een momentje voor jezelf even "Me time"?  In alle dagelijkse bezigheden kan het zijn dat je jezelf wat vergeet. Laten we lekker even van de automatische piloot afstappen en naar buiten gaan. Een moment helemaal voor jezelf!

Wil jij graag:

*Meer in je kracht komen

*zelfontwikkeling koppelen aan een leuke fotografie beleving

*enkele tools van mindfulness leren

*je zelfverzekerder voelen voor de camera

*foto's van jezelf hebben waar je trots op bent

*jezelf een mooi cadeau geven

*een "feel good' beleving delen

*lekker in de natuur fotograferen

*bewuster om je heen leren kijken

*mooie detail foto's leren maken 

Lees dan snel verder wat ik voor jou kan betekenen!

De fotosessie,

Voor een leuke en leerzame beleving bied ik jou de keuze uit de volgende twee fotosessies:

Fotosessie:  Bewust ZIEN:

Individueel of groepen

Bij deze workshop ga je zelf fotograferen. We gaan tijdens een ontspannen wandeling bewust om ons heen kijken naar de details in de natuur of in de stad. Details waar je normaal snel aan voorbij zou lopen. We beginnen met een mindfulness oefening. Daarna ga je 'bewust zien' in het hier en nu.  Er zal een wereld voor je open gaan aan prachtige details die altijd al aanwezig waren. En hoe maak je daar dan een mooie foto van? We bespreken standpunt, kleur en compositie. We bespreken geen technische details en houden het lekker ontspannen. Je mag fotograferen met iedere digitale camera dus ook met je mobile telefoon. Na deze workshop zal je voortaan anders gaan kijken tijdens een wandeling! Fotografie is een goede oefening in mindfulness en kan als meditatief ervaren worden.  Deze fotosessie is ook heel leuk om met een klein groepje te doen. Met familie, vriendinnen of collega's. Geef jouw wensen maar aan, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Speciaal voor jonge dames van 14 -18 jaar geef ik de workshop 'rust aan je hoofd'  Bewust Zien en fotograferen met je mobile. 

In verband met Corona werk ik tot nadere info een op een.

Locatie: Amsterdam Jordaan, Vondelpark of Rembrandtpark. De sessie duurt ongeveer 2 uur. Data zijn flexibel en in overleg. Heb je vragen of wil je graag meteen een afspraak plannen dan kan dat door het contact formulier in te vullen onderaan deze pagina.

 

 

Fotosessie: Bewust ZIJN:

Een fotosessie met jou als model. Een fotosessie als middel om je mooi en zelfverzekerd te voelen, om meer in je kracht komen en meer bewust van je lichaam en gevoel zijn op dat moment. Ik vind het heel fijn om te zien wanneer jij je zichtbaar gaat ontspannen voor mijn camera en gaat stralen. Persoonlijk contact en oprechte interesse is iets waar ik energie van krijg. Deze aandacht wil ik ook jou graag geven.  Ik begeleid je met het poseren voor de camera op een rustige en natuurlijke manier. Je kan hierdoor met andere ogen naar jezelf leren kijken. Bovendien voel je je waarschijnlijk al krachtiger als je dit gedurfd hebt. Veel vrouwen zeggen dat ze nooit leuk op de foto staan...vind jij dat ook? Dan gaan we dat samen veranderen. Je krijgt een serie van 8 digitale foto's. Een fijne herinnering aan jouw transformatie. De portretten zijn geschikt voor eigen gebruik, social media, online dating, Linkedin of als profiel foto voor jouw bedrijf.  Deze fotosessie is ook erg leuk om samen met een vriendin of bv met je moeder of dochter samen te doen. Dan voel je je meteen wat meer ontspannen. We fotograferen in het Rembrandpark, Vondelpark of de Jordaan. De sessie duurt ongeveer 2 uur.

 

Heb je vragen of wil je graag meteen een afspraak plannen dan kan dat door het contactformulier in te vullen onderaan deze pagina.